Nieuwsbrief December


                      

Nr. 9

Beste muziekvrienden.

Ook dit jaar heeft de Stichting MuziS Landerd deelgenomen aan de Grote Clubactie van de Rabobank. Wij berichtten u daar al eerder over. Het aantal uitgebrachte stemmen leverde voor onze stichting het bedrag van € 133,23 op, waarvoor hartelijk dank!

Zoals u weet, gooiden de RIVM-maatregelen van begin november onze plannen behoorlijk overhoop. We dachten ons goed te hebben voorbereid maar moesten het concert van Astori Amsterdam van 8 november laten vervallen.

Jammer genoeg hadden wij dit al een keer eerder meegemaakt: Op 3 mei kon het geplande concert van het duo IJlstra/Garcia (saxofoon/piano) ook al niet doorgaan. Met beide ensembles is afgesproken dat wij ze een plaats zullen bieden in het programma voor het seizoen 2021-2022.

Op dit moment is onze Programmacommissie druk doende  om voor dat seizoen weer aantrekkelijke optredens te boeken. Wij kunnen u zeggen dat er al een aantal zeer interessante groepen de revue gepasseerd zijn. We gaan ongetwijfeld weer genieten! We houden u op de hoogte!

Ondertussen gaan de voorbereidingen voor de rest van het lopende seizoen natuurlijk gewoon door:

Op 17 januari 2021 hopen wij het trio Karin Strobos (mezzo sopraan), Daria van den Bercken (piano) en Felicia van den End (fluit) te mogen verwelkomen. Dit trio gaat ons verrassen met een gevarieerd programma waar wij ons nu al op verheugen. Een klein tipje van de sluier: Op het programma staan onder andere het Chanson Bohême uit de opera Carmen (Bizet)  en Claire de Lune van Fauré.

Het concert vindt plaats in Dorpshuis Het Wapen van Reek, Nieuw Heijtmorgen 20 te Reek en begint, zoals gewoonlijk, om 12.00 uur.

Wij hopen dat het concert gewoon kan doorgaan. Mochten we extra maatregelen moeten nemen dan zullen wij u natuurlijk tijdig daarvan op de hoogte stellen.

Alvast een kleine blik vooruit naar de rest van dit seizoen:

Zondag 7 maart treedt het Ensemble Ongestreken op in Dorpshuis de Garf in Zeeland. Dit is een groep enthousiaste jonge mensen die allerlei instrumenten bespelen, maar geen strijkers, vandaar de naam.

Zondag 11 april is het de beurt aan het duo Ebano (piano/klarinet) dat in het Wapen van Reek acte de présènce gaat geven.

Wanneer: zondag 17 januari 2021Waar: Dorpshuis Het Wapen van ReekAanvang: 12.00 uurKaarten: € 14,50 verkrijgbaar aan de kassa of via www.muzis.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.