Markant

Muzis is een samenwerkingsverband aangegaan met Markant Theater Maashorst.

 Hieronder vindt u een overzicht van wat Markant Theater Maashorst op het gebied van klassieke muziek dit seizoen te bieden heeft:  

06-10-‘23 Pavarotti meets Alberti

Een voorstelling, gebaseerd op de ontmoeting tussen de twee zangers in Amsterdam in 1978. De rol van Pavarotti wordt gespeeld (en gezongen) door de Franse tenor Eric Reddet, ook bekend van zijn optreden bij het orkest van André Rieu. Alberti wordt vertolkt door acteur/zanger Ad Knippels die in 2011 de Johnny Kraaijkamp Award kreeg voor zijn rol in “Spring Awakening”.

25-11-‘23 The music of Ennio Morricone 

Soundtracks van beroemde filmmuziek van deze componist, ondersteund met filmbeelden en foto’s, gespeeld door het Ensemble “Le Muse” onder leiding van pianist/dirigent Andrea Albertini. U komt meer te weten over het leven van deze legendarische componist en zijn muziek.

21-3-’24 Sleeping Beauty Ballet

Stap binnen in de betoverende wereld van het ensemble van The Ukranian Ballet Of Peace. Beleef “Doornroosje” zoals je het nog nooit eerder hebt ervaren.

28-4-’24 Lavinia Meijer

De muziek van Lavinia Meijer is de bindende factor in deze “one woman show” met projecties van verschillende beeldend kunstenaars. Meijer blaast eigenhandig de harpmuziek nieuw leven in!

26-5-’24 Schandalig mooie opera

In deze voorstelling gaat operazangeres Francis van Broekhuizen dieper in op beroemde anekdotes en schandalen uit de operawereld. Beleef een avond vol humor en prachtige muziek. De begeleiding is in handen van Gregor Bak

INFO MARKANT: www.markantmaashorst.nl