Nieuwsbrief Februari 2021

Nr. 12

Beste muziekvrienden.

Waar wij al enige tijd bang voor waren, lijkt bewaarheid te worden: Het concert van 7 maart aanstaande kan naar alle waarschijnlijkheid geen doorgang vinden. Hoewel er voor 2 maart weer een persconferentie is aangekondigd, verwachten wij niet zodanige berichten dat wij u op de zondag daaropvolgend zullen kunnen verwelkomen.

Inmiddels hebben wij contact opgenomen met Ensemble “Ongestreken”, die op 7 maart naar Zeeland zouden komen. Wij hebben hen de vraag voorgelegd of zij mogelijkheden hebben om het concert te verplaatsen naar mei, in de hoop dat het dan zal kunnen doorgaan, desnoods met extra voorzieningen zoals we dat ook op 27 september hebben gedaan. Als zij daar positief op reageren, zullen wij dat zo spoedig mogelijk aan u doorgeven.

Op dit moment kunnen we alleen maar hopen dat het concert van 11 april (Duo Ebano) wel kan doorgaan en op welke manier dat dan kan. Wij houden u op de hoogte!

Enige tijd geleden bereikte ons het bericht dat Dorpshuis De Garf in Zeeland niet meer beschikbaar is voor concerten. Zoals u wellicht weet zijn de plannen voor een nieuw Dorpshuis in Zeeland ver gevorderd. Voor de bibliotheek van Zeeland betekent dat, dat zij hun eigen ruimte kwijt raken en er is nu besloten dat zij voor de komende tijd gebruik mogen maken van De Garf. Wij gaan proberen om de concerten voor het volgende seizoen onder te brengen in Schaijk en/of Reek. Wij hopen dat wij in seizoen 22/23 welkom zijn in een nieuw Dorpshuis in Zeeland!

Een voorzichtige blik vooruit in de rest van het seizoen:

Zondag 11 april is het de beurt aan het duo Ebano (piano/klarinet) dat in het Wapen van Reek acte de présènce gaat geven.

Zondag   …  mei komt Ensemble “Ongestreken” naar De Phoenix (nadere informatie volgt, wij streven naar een optreden op 16 mei.).

Zondag 6 juni komt het trio Strobos, v.d. Bercken en v.d. End (zang, piano en fluit) naar Het Wapen van Reek om het vervallen concert van 17 januari alsnog uit te voeren.

Wij hopen dat er spoedig een eind komt aan deze moeilijke periode en dat wij u weer mogen begroeten bij een van de concerten van MuziS Landerd.

Wij wensen u sterkte in wat hopelijk de laatste lootjes zijn in deze lastige situatie en zeggen graag: Tot ziens en blijf gezond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.