Nieuwsbrief Maart 21

Beste muziekvrienden,

In onze vorige Nieuwsbrief maakten wij al melding van de problemen dat de Corona pandemie ook ons parten speelt. Nadat wij het concert van 7 november 2020 (Astori Amsterdam) hadden doorgeschoven naar het volgende seizoen (zie verderop in deze Nieuwsbrief),  besloten we het concert van 7 januari door te schuiven naar 6 juni 2021 in de hoop dat de toestand dan weer enigszins normaal zou zijn.

Inmiddels is duidelijk dat ook het concert van 7 maart moet komen te vervallen. In overleg met de musici hebben wij besloten dit concert toe te voegen aan het programma voor 2021-2022. Dat betekent dat wij dat seizoen geen vijf, maar zes concerten zullen organiseren. Hieronder ziet u onze programmering voor dat seizoen.

Helaas hebben wij ook grote twijfels over het concert van 11 april (Duo Ebano). Wij hebben met het duo overlegd en zij gaan er mee akkoord dat zij, als de RIVM-maatregelen het toelaten, op die dag twee concerten van ongeveer een uur (12.00 uur en 14.00 uur) zullen brengen, zodat wij dan zoveel mogelijk gasten kunnen ontvangen. Mocht de situatie niet zodanig verbeterd zijn, dat dit kan, dan zullen wij nog proberen het concert te verschuiven naar zondag 16 mei 2021. 

Wij houden u natuurlijk op de hoogte.

Met vriendelijke groet,

Ton van den Boom (voorzitter)

De rest van lopende seizoen ziet er nu dus als volgt uit (onder voorbehoud):

Zondag 11 april treedt het duo Ebano (piano/klarinet) op in het Wapen van Reek, aanvang 12.00 uur en 14.00 uur. U krijgt hierover nog nader bericht.

Zondag 6 juni 2021 is het de beurt aan het trio Strobos, van den Bercken en van den End (zang, piano, dwarsfluit). Ook zij treden op in het Wapen van Reek, aanvang 12.00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.