Nieuwsbrief Mei

Nr. 15                                           

Beste muziekvrienden,

Hoewel er nog flink wat onzekerheden zijn, hebben wij toch besloten om er van uit te gaan dat het concert van het trio Daria van den Bercken (piano), Felicia van den End (dwarsfluit) en Karin Strobos (zang) op 6 juni doorgang kan vinden.

Het concert zal twee keer in verkorte vorm (steeds 1 uur, zonder pauze) worden uitgevoerd in Dorpshuis “Het Wapen van Reek”, Nieuw Heijtmorgen 20 te Reek, aanvang  12.00 uur en 14.00 uur. In elk concert is slechts plaats voor 30 personen. Hierdoor kunnen we een groter aantal bezoekers ontvangen en krijgen we in de periode tussen 13.00 uur en 14.00 uur ruimschoots gelegenheid om alles te ontsmetten.

Wij vragen u om het volgende in acht te nemen:

  • Iedereen moet zich van te voren aanmelden met opgave van een telefoonnummer (in verband met eventueel bron- of contactonderzoek) .
  • Indien u op de dag van het concert klachten hebt van koorts, keelpijn, verkoudheid of andere klachten die met corona samen zouden kunnen hangen, wordt u uitdrukkelijk verzocht het concert niet te bezoeken. Dit geldt ook indien huisgenoten corona gerelateerde klachten hebben.
  • Mondkapjes zijn verplicht tot men in de zaal zit.
  • Jassen en mantels worden meegenomen naar de zaal en aan de stoel gehangen.
  • Houdt u aan de aanwijzingen.

Aanmelden kan op de volgende manieren:

Als u een abonnement of een voucher hebt:

  • Door een mail te sturen naar info@muzis.nl, onder vermelding van naam, telefoonnummer en het gekozen aanvangstijdstip.
  • Door een telefoontje naar 0412-624522

Als u nog een kaartje moet kopen:

  • Via de website https://www.ticketkantoor.nl/shop/Strobos
  • Door een mail te sturen naar info@muzis.nl, onder vermelding van naam, telefoonnummer en het gekozen aanvangstijdstip. U betaalt dan op 6 juni aan de kassa (liefst met gepast geld!)
  • Via het telefoonnummer 0412-62452, ook in dat geval betaalt u (met gepast geld) op 6 juni aan de kassa.

Wij hopen u op 6 juni te mogen begroeten en zien uit naar eindelijk weer een bijzonder MuziS concert!

Mochten er nog nieuwe ontwikkelingen zijn dan houden wij u natuurlijk op de hoogte!

Stichting MuziS Landerd

Hieronder nogmaals een overzicht van de geplande concerten voor het volgende seizoen:

Zondag 12 september 2021 opent het Ensemble “Ongestreken” in Dorpshuis De Phoenix, Schaijk, het nieuwe seizoen. Dit unieke ensemble met harp, trombone, fagot, klarinet en dwarsfluit brengt het programma “A Frenchman in New York” met muziek van Ravel tot Gershwin.

Zondag 3 oktober 2021 is het de beurt aan het duo IJlstra/Garcia, piano en saxofoon. Het optreden van dit duo kon in het seizoen 2019/2020 niet doorgaan vanwege de Corona-uitbraak. Wij hopen vurig dat wij hen dit keer wel kunnen verwelkomen.

Omdat in het volgende seizoen Dorpshuis “De Garf” in verband met de bouwplannen niet meer beschikbaar is en de andere twee zalen bezet zijn, hebben we hiervoor moeten uitwijken naar de zaal van restaurant “De Potter” in Schaijk.

Zondag 7 november 2021 zal het uitgestelde optreden van Astori Amsterdam (zang, accordeon, viool en contrabas) plaatsvinden in Dorpshuis De Phoenix, Schaijk. Dit ensemble brengt een tango programma met Nederlandse teksten.

Zondag 9 januari 2022 verwelkomen wij in Het Wapen van Reek het Ensemble Lumaka (harp, fluit, viool, altviool en cello). Zij nemen ons mee naar een salonavond in Parijs waar vrienden van de (Nederlandse) componiste Rosy Wertheim een kamermuziekconcert geven.

Zondag 20 februari 2022 zal het Olga Vocal Emsemble optreden. Dit ensemble bestaat uit 5 mannen die een afwisselend repertoire van a capella liederen in verschillende talen en stijlen zullen brengen. Ook dit concert zal plaatsvinden in de zaal van restaurant De Potter, Schaijk.

Zondag 3 april 2022 wordt het seizoen afgesloten door het Vespucci Kwartet (viool, viool, altviool en cello). Zij brengen muziek van onder andere Mozart en Dvorák. Dit optreden vindt plaats in Het Wapen van Reek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.