Nieuwsbrief

Nr. 7                                                Oktober 2020

Beste muziekvrienden,

Wij zijn begonnen aan het nieuwe seizoen: Op 27 september mochten wij het duo Bilitis (Ekaterina Levental, harp en zang en Eva Tebbe, harp) ontvangen. Zij verzorgden een bijzonder fijn concert met mooie muziek en verhelderende toelichtingen. Het concert werd door onze bezoekers met enthousiast applaus beloond.

Het was spannend of we van start konden gaan en op welke manier! Gelukkig konden we alles zodanig regelen dat het veilig was voor iedereen, de gasten én de artiesten. Mede door de perfecte organisatie van Het Wapen van Reek verliep alles conform de Corona-regels. Ook van de artiesten ontvingen we complimenten over de gang van zaken!

Gezien de ontwikkelingen wordt het onzeker hoe het tweede concert van dit seizoen zal gaan verlopen:

Op 7 november staat het ensemble Astori Amsterdam op het programma. Vier musici (accordeon, viool, contrabas en zang)   nemen ons mee naar  Argentinië met verhalen en tangomuziek (met Nederlandse teksten). In dit ensemble zitten twee “oude bekenden”: Zangeres Sterre Konijn was vorig jaar te gast als de zangeres in het programma “Nachtlicht” met o.a. Mike Boddé. Accordeonist Vincent van Amsterdam trad al twee keer op, steeds met zijn zus (viool) als het Duo van Amsterdam. Wij zien er naar uit om hen te mogen ontvangen!

De komende tijd zal duidelijkheid moeten geven over of, en zo ja hoe, dit concert zal kunnen of mogen doorgaan. Op 27 oktober zal het bestuur van MuziS Landerd de ontwikkelingen bespreken en dan zal duidelijk worden wat een en ander voor ons zal betekenen.

Wij roepen al onze muziekvrienden op om de informatie op de Website (www.muzis.nl) en in de kranten te volgen en uiteraard zullen wij u ook via onze Nieuwsbrief op de hoogte houden.

Laten we hopen dat vóór 27 oktober de situatie zodanig is veranderd dat wij, zij het misschien weer in aangepaste vorm, op 7 november kunnen genieten van Zuid-Amerikaanse passie.

Wij houden u op de hoogte!

Zullen we zeggen: “Tot ziens op 7 november!”?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.