Nieuwsbrief Oktober

Beste muziekvrienden,

Na een uiterst geslaagd, enigszins aangepast, eerste concert van het nieuwe seizoen was het spannend of we , na de nieuwe Coronaregels, ook ons tweede concert zouden kunnen laten doorgaan. Na goed overleg met de beheerder van zaal De Phoenix in  Schaijk en de musici en met in acht neming van de regels hebben we een modus kunnen vinden om het concert te laten plaatsvinden.

We zijn blij dat de musici instemden met ons voorstel om op 8 november het concert tweemaal uit te voeren, om 12.00 uur en om 14.00 uur! Het worden dan 2 voorstellingen van 1 uur, zonder pauze. Dit geeft ons de gelegenheid 2 maal 30 gasten te ontvangen en we hebben in de tussenliggende periode ruimschoots gelegenheid de zaal te ontsmetten en klaar te maken voor de tweede voorstelling.

Uiteraard gelden ook hier weer de bekende regels:

     1. U dient zich vooraf te melden, ook als u abonnementhouder bent. Geef daarbij duidelijk aan welke voorstelling u wilt bezoeken, die van     12.00 uur of van 14.00 uur. Dit aanmelden kan op de volgende manieren:

a. Telefonisch op nummer 0412-624522 of 06-3410 7661 

b. Per e-mail: info@muzis.nl of tonton1000@ziggo.nl (met vermelding van naam, telefoonnummer en tijdstip van het concert van uw keuze)

c. Door kaarten te kopen via onze website: www.muzis.nl

      2. Als u niet via de website gekocht en betaald hebt, vragen wij u om bij binnenkomst contant en met gepast geld te betalen (€ 14,50 pp.).

  1. Wij vragen u om niet te vroeg te komen. De zaal gaat open om respectievelijk 11.45 uur en 13.45 uur. U kunt dan rechtsreeks de zaal in gaan.
  2. Bezoekers dragen een mondkapje tot men in de zaal plaats neemt. Indien u verkouden bent, koorts hebt of ziek bent, verzoeken wij u met klem om het concert niet te bezoeken.
  3. U wordt verzocht uw jas mee de zaal in te nemen en op de rugleuning van uw stoel te hangen, de garderobe is niet beschikbaar.
  4. Er is geen pauze. Er  kunnen ook geen consumpties worden verstrekt.

           Voor eventueel toiletbezoek: Volg de aanwijzingen.

  1. Helaas is er na afloop geen gelegenheid voor een “nazit”.
  2. In het algemeen geldt: Volg de aanwijzingen.

Op 8 november staat het ensemble Astori Amsterdam in Dorpshuis De Phoenix (Schaijk) op het programma. Vier musici (accordeon, viool, contrabas en zang)  nemen ons mee naar  Argentinië met verhalen en tangomuziek (met Nederlandse teksten).

Laat u vertellen over de kleine jongen die rozen verkoopt op straat, over de prostituee Maria, die alle straten van Buenos Aires kent en de mannen om haar vinger windt, en over de dichteres Alfonsina, die op de bodem van de zee ligt en nu in slaap wordt gezongen door de octopusjes. Probeert u zich de verloren vogels voor te stellen, en de vreugde van de waanzin. Luistert u daarnaast naar prachtige instrumentale tangoklassiekers van Piazzolla en Zabales en waan u, dichtbij huis, in een Argentijnse tangosalon.

In het ensemble zitten twee “oude bekenden”: Zangeres Sterre Konijn was vorig jaar te gast als de zangeres in het programma “Nachtlicht” met Merel Vercammen en Mike Boddé. Accordeonist Vincent van Amsterdam trad al twee keer op, steeds met zijn zus (viool) als het Duo van Amsterdam. Wij zien er naar uit om hen opnieuw te mogen ontvangen!

Graag tot ziens op 8 november!

NB: Indien de persconferentie van dinsdag 27 oktober daar aanleiding toe zou geven, ontvangt u van ons op woensdag 28 oktober nog aanvullende informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.