Nieuwsbrief 25 December

Beste muziekvrienden,

U heeft ongetwijfeld gisteren de persconferentie gehoord en gezien of misschien anderszins vernomen hebben van de nieuwe richtlijnen van de overheid. U zult begrijpen dat deze maatregelen inhouden dat het concert van 9 januari aanstaande geen doorgang kan vinden.

Wij hadden ons, net als u waarschijnlijk, verheugd op het optreden van het Ensemble Lumaka dat ons in gedachten en met muzikale omlijsting meegenomen zou hebben naar het hart van Parijs om kennis te maken met Debussy en tijdgenoten.

Wij gaan zo snel mogelijk contact opnemen met de musici om te bespreken hoe we verder gaan. Wellicht zijn er mogelijkheden om het concert te verschuiven naar een andere datum binnen dit seizoen of anders misschien naar het volgende seizoen.

Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.

In de hoop dat nieuwe maatregelen ons bespaard blijven, ziet de rest van het seizoen er als volgt uit:

Zondag 20 februari 2022 zal het Olga Vocal Emsemble optreden. Dit ensemble bestaat uit 5 mannen die een afwisselend repertoire van a capella liederen in verschillende talen en stijlen zullen brengen. Ook dit concert zal plaatsvinden in de zaal van restaurant De Potter, Schaijk.

Zondag 3 april 2022 speelt het Vespucci Kwartet (viool, viool, altviool en cello). Zij brengen muziek van onder andere Mozart en Dvorák. Dit optreden vindt plaats in Het Wapen van Reek.

Zondag 22 mei 2022 speelt het ensemble Astori Amsterdam in De Phoenix te Schaijk hun “inhaalconcert”

Wij wensen u fijne dagen, ondanks de beperkingen, en hopen u in het nieuwe jaar in volle gezondheid te mogen verwelkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.