Nieuwsbrief januari

Beste muziekvrienden,

U heeft waarschijnlijk ook de persconferentie van dinsdag 25 januari gezien en begrepen dat wij (onder het nodige voorbehoud) verder kunnen met ons concertprogramma.

Wij zijn heel blij u te kunnen mededelen dat wij op 20 februari het Vocal Ensemble Olga zullen ontvangen.

In tegenstelling tot eerdere publicaties zal het optreden niet plaatsvinden in zaal “De Potter” in Schaijk maar in Dorpshuis “Het Wapen van Reek”, Nieuw Heijtmorgen 20 te Reek.

Wij moesten vorig jaar bij de vaststelling van het programma 22/23 uitwijken naar zaal “De Potter” omdat op 20 februari 2022 de zalen van de Dorpshuizen niet beschikbaar waren in verband met Carnavalsactiviteiten, Nu Carnaval is opgeschort, kunnen wij daar wel terecht. Deze verplaatsing is extra belangrijk omdat wij dan meer ruimte hebben om te voldoen aan de eis om de afstand van 1,5 m tussen de bezoekers te realiseren. In een volgende Nieuwsbrief zullen wij u informeren over eventuele extra eisen of voorzieningen.

Het Vocal Ensemble Olga is een gezelschap van 5 klassiek geschoolde zangers die een programma van liederen “uit allerlei windstreken” brengen.  Zij zingen “a capella”, dus zonder muzikale begeleiding. De zangers komen uit verschillende landen (Engeland, Nederland, Rusland en IJsland), allemaal opgeleid aan het Utrechts Conservatorium. Op 20 februari brengen zij hun programma “Aurora” waarin zij, zoals ze zelf zeggen, “op zoek gaan naar wat mensen verbindt”.

Als u meer wilt weten over “Olga” dan vindt u alles op hun website

We hopen dat wij zonder problemen de rest van ons programma kunnen afmaken:

Zondag 3 april 2022 speelt het Vespucci Kwartet (viool, viool, altviool en cello). Zij brengen muziek van onder andere Mozart en Dvorák. Dit optreden vindt plaats in Het Wapen van Reek.

Zondag 22 mei 2022 speelt het ensemble Astori Amsterdam in De Phoenix te Schaijk hun “inhaalconcert” van 7 november 2021

Wij zijn ondertussen al ver gevorderd met de samenstelling van het programma voor het seizoen 2022/2023

Op moment zijn wij bezig de contracten af te sluiten, nadere informatie volgt zo spoedig mogelijk.

U kunt wel alvast de data in uw agenda zetten:

2 oktober 2022, 6 november 2022, 15 januari 2023, 19 maart 2023 en 23 april 2023.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.