Nieuwsbrief Januari 2023

                                                               Beste bezoekers,

Het bestuur van de Stichting MuziS wenst u een gelukkig, vredig en bovenal gezond 2023!

Het extra logo boven deze brief zal u wellicht verbazen, de reden is als volgt:

Na de totstandkoming van de nieuwe gemeente Maashorst door de fusie van de gemeenten Uden en Landerd, zijn het bestuur van de Stichting MuziS en de directeur van Markant Theater Maashorst in overleg gegaan om te bezien wat beide organisaties voor elkaar kunnen betekenen. De bedoeling van deze samenwerking is dat er binnen de nieuwe gemeente een nog groter aanbod aan klassieke kamermuziek kan worden geboden. Het overleg heeft er onder andere toe geleid dat op zondagmiddag 26 maart 2023 een “pilotconcert” wordt georganiseerd in theater Markant (aanvang 14.30 uur). Dit concert staat los van de concertserie die MuziS al 30 jaar in Reek, Zeeland  en Schaijk organiseert.

Het concert zal worden verzorgd door het Accordeon Duo Toeac, nationaal en internationaal bekend om haar vertolking van klassieke en hedendaagse muziek op dit zo bekende instrument. Kaarten voor dit concert kosten € 14,50.

Er staan al enige mooie initiatieven op de planning, te beginnen met een kennismakingsaanbod bestaande uit:

  • Een concert van cellist Hanneke Rouw en pianist Masha Galperina op vrijdag 3 februari om 14.30 in Markant. U kunt deze voorstelling als trouwe bezoeker van MuziS bezoeken met €5,- kennismakingskorting.
  • De opera Così fan tutte – La scuola degli amanti van Mozart op woensdag 29 maart op 20.15 uur in Markant. Deze opera wordt uitgevoerd door het Ukraine Liberation Orchestra en solisten. Dit orkest is  en wordt geleid door een Nederlandse dirigent. Dankzij onze samenwerking profiteert u van een 1+1-actie.

U kunt gebruikmaken van bovenstaande kortingen door bij de online aankoop van tickets de code MuzisMarkant in te vullen.

Meer informatie over de programma’s van Markant Theater Maashorst vindt u op hun website: www.markantmaashorst.nl

Vandaag presenteren wij het Chimaera Trio, een jong trio met een opmerkelijke samenstelling: piano (Laurens de Man), cello (Irene Kok) en klarinet (Annemiek de Bruin)! 

Wij wensen u veel genoegen en zien u graag terug bij een van de  volgende concerten:

Zondag 19 maart 2023 treedt het trio Karin Strobos (zang)-Felicia van den End (fluit)- Daria van den Bercken (piano) op in De Phoenix te Schaijk.

Het seizoen wordt afgesloten op zondag 23 april 2023 met een optreden van het Trio Lumaka, fluit, altviool en harp, eveneens  in De Phoenix te Schaijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.